Kanye West, Mobil Oyun Yapımcılarına İsyan Etti

12.10.2015 13:29 Ersin Kılıç


     Son olarak Amerika başkanlığına aday olacağını açıklamasıyla gündeme gelen Amerikalı ünlü şarkıcı Kanye West kendi Twitter hesabından mobil oyun yapımcılarına yönelik bazı yorumlarda bulunmuş. Aslında isyan etmiş desek daha doğru olur çünkü ünlü şarkıcı mobil oyunlardaki ödemelerden bıkmış gibi gözüküyor.
 
     "Çocuk oyunlarında uygulama içi satın almalara yer veren tüm firmalara *****(lanet olsun :) . Eğer bir oyun iki yaşındaki çocuklar için yapılmışsa bu onları eğlendirmeli ve ailelerine biraz mola kazandırmalı. Bu tamamen mantıksız!! Çocuğumuza iPad veriyoruz ve her 5 dakikada bi ödeme ortaya çıkıyor." 
 
     Zenginin malı züğürtün çenesini her daim yorar, Kanye West'i de bu ödemeler pek sarsmaz tabi ama açıkçası ünlü ismin bu duruma genel bir tepki verdiğini düşünüyorum. Ve tabi küçük yaştaki oyuncular için geliştirilen bu tarz oyunlarda uygulama içi satın almalar gerçekten baş ağrıtabilir. O yaştaki oyuncular için oyunların ve oyun oynanan zamanların takip edilmesi gerekiyor ama bu tarz oyunların ebeveynlere de biraz nefes aldırdığı bir gerçek.
 
    Son olarak Kanye West bu durumu kredi kartı tanımlanmamış bir iPad alarak çözebilir sanırım.
 
 Fuck any game company that puts in-app purchases on kids games!!!

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPad Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler