Arc System Works Bir 3DS Oyunu Hazırlıyor

River City Ransom'ın çok sayıda hayranı bulunuyor
02.09.2011 09:04 Alkan Adakaner


    2D dövüş oyunları denilince akla gelen en saygıdeğer ve sevilen oyun stüdyolarından Arc System Works'ün bir 3DS oyunu üzerinde çalıştığı açıklandı. Üstelik bu oyun bir efsanenin dirilişi anlamına da gelebilir.
 
     River City Ransom'ın öncüsü olan Renegade serisine ait bir oyun olduğu söylenen Hot-Blooded Tough Guy Kunio-kun adlı bu oyunu Tokyo Game Show'da görme şansı yakalayacağız. Bahsedilen oyun bir yeniden yapım mı? Yoksa tamamen yeni bir oyun mu? Bunu TGS'de öğrenme şansı yakalayacağız.
 
       Aşağıda 1989 yılında piyasaya çıkan River City Ransom'ın bir videosunu bulabilirsiniz. Zamanına göre (ki bence hala öyle) çok eğlenceli bir oyundu. Bu serinin devam etmesi harika olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 3 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 4 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 5 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 6 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler