Arc'ın Yanına Nunchuk mı Geliyor?

08.03.2010 13:30 Ersin Kılıç


 
     Önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan E3 2010 fuarında hakkında yeni detaylar öğrenmeyi umduğumuz Sony'nin Arc kod adlı yeni kontrol sistemine ek bir aparat daha mı geliyor?
 
     NeoGaf üyelerinden Ichinisan, Sony'nin yeni kontrol sistemine ait bir fotoğraf gördüğünü ve Wand adı ile de bilinen Arc'ın yanında ek bir aparat daha olduğunu dile getirdi. Bu ek aparatta bir analog sistemi olduğunu ve üzerinde X ve O tuşu ile birlikte yön tuşlarının olduğunu ve Wii'nin Nunchuk'ına benzemediğini de belirtmiş.
 
     Wand, yani Arc'ın asıl kontrol cihazında ise daha büyük tuşlar olduğunu (Sony'nin klasik dört tuşu) ve triger konumunda bir "T" tuşu olduğundan da bahsetmiş.
 
     Sony'nin böyle bir ek aparata ihtiyaç duyduğunu ve olması gerektiğini en başından beri düşünüyorduk. Olmaması biraz saçma olurdu çünkü bir çok oyunu destekleyeceği açıklanan sistemde karakterimizi nasıl yönlendireceğimiz sistemin en muamma sorularından birisiydi.     
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 2 Saat önce Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Paradise VR, 8 Ağustos'ta PS VR2 ve SteamVR'ye Geliyor 4 Saat önce Sanal Gerçeklik Aksiyon Oyunu Brazen Blaze, 18 Temmuz'da SteamVR için Çıkıyor 4 Saat önce Microsoft Flight Simulator 2024 PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler