Arma 4 Geliştirilmiyor Ancak Arma 3 Serinin Sonu Olmayacak

25.10.2018 15:17 Gazali Çetinkaya

 
Bohemia Interactive Arma 3'ün serinin son oyunu olmayacağını ancak varsayıma dayanan bir Arma 4 hakkında konuşmak için çok erken olduğunu söylüyor.

Geçtiğimiz hafta Slovakyalı oyun sitesi CentrumHer'ün baş editörü twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, Bohemia Interactive'i ziyaret ettiğini ve stüdyonun Arma 4'ün geliştirildiğini resmen doğruladığını söylemişti. 2016 yılında yine aynı site CentrumHer Bohemia Interactive'in Arma 4'ü geliştirmeye başladığını rapor etmişti.

Bohemia Interactive marka ve halkla ilişkiler yöneticisi Korneel van 't Land PC Gamer'a yaptığı açıklama ile birlikte bu söylentilere cevap verdi.

Korneel van 't Land, Arma 4'ün şu anda geliştirilmediğini ve amaçlarının Arma 3'ü en az birkaç yıl daha taze ve heyecanlı tutmak olduğunu belirtti. Ayrıca seriyi devam ettirmek istediklerini ancak şu anda devam oyunu hakkında paylaşacak herhangi bir planlarının olmadığını ekledi.
 
"Arma serisinin ne zaman ve ne şekilde devam edeceğini söylemek bizim için bile çok erken. Şu anda sadece, önümüzdeki yıllarda potansiyel olarak yeni bir Arma oyunu duyurmayı planlamadığımızı söyleyebiliriz. Bu zaman çizelgesi, gelecekteki tüm Bohemia oyunlarının Enfusion motorunda çalışmasını sağlamak ve Arma 3 tarafından belirlenen standartları aşmak ve gelecekteki gereksinimleri karşılamak şeklindeki hedeflerimizle ile alakalı. Şu anda gelecek yıl ve büyük ihtimalle devamındaki yıllarda resmi yeni içerikler ve umarız ki üçüncü parti indirilebilir içerikler ile Arma 3'ü desteklemeyi planlıyoruz."  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ArmA 3 Platformlar: PC Geliştirici: Bohemia I. Studio Dağıtıcısı: 505 Gamestreet Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler