Armored Core V'in Çıkış Tarihi Açıklandı

12.01.2012 22:49 Levent Polater


    Mecha severlerin sıradaki durağı Armored Core V'in çıkış tarihi açıklandı. Namco Bandai'nin yayıncılığını yaptığı oyunun 23 Mart'ta Playstation 3 ve Xbox 360'a çıkacağı söylendi. 
 
    Serinin en yoğun ve stratejik mech savaşlarını getireceği söylenen Armored Core V için From Software yapımcısı Eiichi Nakajima çok iddialı sözler kullanıyor. Oyunun stratejik mech savaşını bambaşka bir boyuta taşıyacağını söyleyen Nakajima, kooperatif görevleri içinde barındıracak ve online dünyasında unutulmayacak takım savaşlarına yer verecek.

     Japon tabanlı bir Playstation Network veya Xbox Live hesabınız varsa oyunun bu yörede 26 Ocak'ta bir demosunun yayınlanacağını da hatırlatalım efendim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Armored Core 5 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: TPS Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler