Arttırılmış Gerçekçilik Kıyafeti ARAIG ile Tanışın

03.06.2013 18:22 Samet Konuksal


    Arttırılmış gerçekçilik adına şimdiye dek Oculus Rift gibi gözlük projelerini görmüştük. Fakat bu kez arttırılmış gerçekçilik projeleri, gözlerimizden vücudumuza taşınıyor. ARAIG ismindeki arttırılmış gerçekçilik kıyafeti, oyunları daha gerçekçi hale getirmeyi amaçlıyor.
 
    ARAIG adı verilen ve açılımı "Olabildiğince gerçekçi" olan bu proje, bir kıyafetten ibaret. Bu projedeki yeleğin üzerinde sensörler ve mikrofonlar bulunuyor. Böylelikle oyunlarda aldığınız darbeleri, sensörlere yapılan baskı sonucunda vücudunuzda hissedebiliyorsunuz.
 
    ARAIG'in Kickstarter projesindeki hedefi oldukça büyük. Önümüzdeki 26 gün içerisinde 900 bin dolar toplamayı hedefleyen proje, şimdiye dek 30 bin dolardan fazlasını toplamış gözüküyor. Projenin Kickstarter sayfasına buradan, yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan bakabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 18 Dk önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 2 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 3 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler