Assassin’s Creed Black Flag için 4K karakter doku paketi yayınlandı

17.04.2023 12:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Black Flag için yeni modlar gelmeye devam ediyor. Yeni yayınlanan mod oyunun ana karakterlerinin dokularını iyileştiriyor. Böylece karşımıza daha detaylı ve yüksek çözünürlüklü karakterler çıkıyor.
 
Yeni doku paketi ana karakterlerin görüntülerini iyileştiriyor
 
 
 
Mod geliştirici 'Instanity' tarafından yayınlanan bu doku paketi oyunun ana hikaye karakterlerini geliştiriyor ve iyileştiriyor. 4K paket ile beraber ana karakterlerin görüntüleri iyileşiyor ve daha net bir görüntü elde edebiliyoruz. Bu doku paketi hem ara sahnelerde hem de oynanış esnasında geçerli.
 
Ücretsiz olarak sunulan bu paket ile beraber NPC görünümleri iyileşmiyor. Dolayısıyla bu konuda herhangi bir geliştirme beklememeniz gerekiyor. Modu indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.
 
4K Story Characters
 
Moddan görüntüler
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler