Assassin's Creed IV: Black Flag Uplay'de Ücretsiz

11.12.2017 22:21 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, Assassin's Creed IV: Black Flag'i kısa bir süreliğine ücretsiz yaptı.

   İlgilenenler oyunun bir adet kopyasını Uplay üzerinden alabilirler. Assassin's Creed IV: Black Flag 18 Aralık tarihine kadar ücretsiz olarak dağıtılacak.
 
   Assassin's Creed IV: Black Flag Ekim 2013'te PS3, Xbox 360 ve Wii U için; Kasım 2013'te ise PS4, Xbox One ve PC için çıktı.
 
   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Yıl 1715. Korsanlar Karayiplere hükmediyorlardı ve yolsuzluğun, açgözlülüğün ve acımasızlığın kol gezdiği kendi kanunsuz Cumhuriyetlerini kurmuşlardı. Bu kanunsuz kişilerin arasında Edward Kenway isminde genç bir kaptan da bulunuyordu. Şöhret uğruna verdiği mücadele Karasakal gibi efsanelerin bile saygısını kazanmış, ama kendisini aynı zamanda Suikastçiler ile Tapınakçılar arasındaki kadim savaşın da içine sürüklemişti; korsanların kurmuş olduğu her şeyi yok edebilecek bir savaşın." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler