Assassin’s Creed III Remastered, Hellblade: Senua’s Sacrifice ve Unravel Two Switch'e Geliyor

14.02.2019 10:23 Gazali Çetinkaya

Nintendo; Assassin’s Creed III Remastered, Hellblade: Senua’s Sacrifice ve Unravel Two oyunlarının Switch'e geleceğini duyurdu.  
 
Çıkış tarihleri ve oyunlarının tanıtım yazıları:
 

Assassin’s Creed III Remastered - 21 Mayıs
 
Yıl 1775. Amerikan Bağımsızlık Savaşı başlamak üzere; 13 Amerikan kolonisi İngilizlere isyan ederek özgürlüklerini kazanmak için büyük bir savaşa girmeye hazırlanıyor. Ancak bu, tarih kitaplarında gördüğünüz Amerikan Devrimi'nden çok farklı bir savaş: Assassin’s Creed III Connor Kenway'in gizli kalmış hikayesini anlatıyor.

Birleşik Devletler'in ilk başkanı George Washington gibi isimlerin ülkelerine önderlik ederek yeni, parlak bir gelecek yazmalarına ve Amerikan tarihinin kahramanları olmalarına ölümcül bir suikastçının gözünden şahit olacaksınız. Kontrol ettiğiniz Connor Kenway'in annesi Amerikan yerlisi ve babası İngiliz. Köyleri, Devrimi kullanarak kolonileri ele geçirmeyi planlayan güçlü Templar tarikatı tarafından yakılıyor.

Artık, Amerika'nın özgürlüğünü tehdit edenlerin izini bulmak için ne gerekiyorsa yapacaksınız. Düşmanlarınızı geniş doğal alanlarda ve gelişmekte olan New York ve Boston şehirlerinde takip ederken içinde bulunduğunuz ortama uyum sağlayacaksınız. Hedeflerinizi sessizce öldürün veya açık dövüşte ölümcül silahlarınızı konuşturun ve yeni bir ülkenin inşa edilmesine yardımcı olarak evinizin yok edilmesinin intikamını alın. 
 
Assassin's Creed III Remastered yüksek çözünürlüklü dokular, yeni bir grafik motoru, diğer birkaç grafik geliştirmeleri, oyun mekaniği ve ergonomi geliştirilmeleri sunacak. İçerik açısından ana oyun, tek oyunculu görevler “Benedict Arnold” ve “Hidden Secrets, “Tyranny of King Washington” genişlemesi ve Assassin's Creed III Liberation Remastered bulunacak.
 
Hellblade: Senua’s Sacrifice - İlkbahar
 
Heavenly Sword, Enslaved'in yapımcılarından: Odyssey to the West ve DmC: Devil May Cry, bir savaşçının mitlere ve çılgınlığa olan acımasız yolculuğu.

Viking çağında kalbi kırık bir Kelt savaşçı, gördüğü akıldan çıkmayan önseziler ardından ölü sevgilisinin ruhu için savaşmak adına Viking Cehennemine giden bir göreve çıkıyor.

Nörologlar ve ruh hastalığı yaşayan kişilerin katkılarıyla oluşturulan oyun, Hellblade: Senua'nın Kurbanı, seni Senua'nın zihninin melankolik öfkesinin derinlerine çekecek. 
 
Unravel Two - 22 Mart 
 
Geçmişten kopulduğunda yeni bağlar kurulmaya başlar. Unravel Two’da kendi Yarny’nizi yaratabilirsiniz. Daha sonra yerel ortak modda veya tek oyunculu olarak diğer Yarny’lerle ilişki kurabilir, arkadaşlık geliştirebilir ve serüvende ilerlerken birbirinize destek olabilirsiniz.

Soğuk ve etkileyici bir bölgede başlayacağınız serüvende ilerlerken oluşan yeni hayata tanıklık edin. Enerji, coşku, ilham dolu ve canavarların da eksik olmadığı etkileyici bir hikayeye başlayın. Tüm zorluklara karşı olumlu bir tavırla ve korkusuzca göğüs gererek etrafınızdaki dünyayı harekete geçirip kimsenin koparamayacağı arkadaşlık bağını keşfedin. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler