Assassin's Creed: Liberation Oldukça İyi Satıyor

Assassin's Creed: Liberation serinin hayranlarının kaçırmaması gereken bir oyun
13.11.2012 09:32 Alkan Adakaner


      Ubisoft Assassin's Creed 3'ü masaüstü konsollara hazırlarken, diğer yandan da Playstation Vita'ya özel olarak Assassin's Creed: Liberation'ı hazırlamıştı. Bu oyunun senaryo olarak da AC 3 ile ortak yanları bulunuyordu. Oyuncular Assassin's Creed: Liberation'a ilgisi gayet iyi düzeydeymiş.
 
      Ubisoft'un pazarlama ve satış müdürü Geoffroy Sardin'in açıklamasına göre Assassin's Creed: Liberation'ın satışları nedeniyle firma "son derece mutlu"ymuş. Bu oyun Playstation Vita'daki en iyi ilk hafta satışlarından birini gerçekleştirmiş.

     Her ne kadar Ubisoft oyunun kesin satış rakamlarını vermese de Assassin's Creed serisinin ne kadar çok hayranı olduğunu biliyoruz. Umarız bu oyun sayesinde PS Vita'ya olan ilgi de artar ve bu konsolun sahipleri daha fazla kaliteli oyuna kavuşurlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed 3: Liberation Platformlar: VITA Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler