Assassin's Creed: Lost Legacy İptal Edildi

3DS'teki Assassin's Creed hayalleri kısa sürdü
15.07.2011 11:39 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un Assassin's Creed serisi konusunda çok istekli. Hemen hemen her platformda bir AC oyunu görmek mümkün. Bu serinin Assassin's Creed: Lost Legacy adlı bir oyunu da Nintendo 3DS için hazırlanıyordu; fakat bu projeden kötü bir haber var.

     Lost Legacy'nin geliştirme süresi ve hikayesinin Assassin's Creed: Revelations'a kurban gittiği söyleniyor. Hemen her yıl bir AC oyunu çıkaran Ubisoft'un Lost Legacy'e zaman ayıramaması anlaşılabilir.
 
    AC: Lost Legacy hikaye konusunda ise Revelations ile paralellikler gösteriyordu. Bu oyunda Ezio'nun Masyaf'ta bir kalede diğer Assassin'leri arıyor ve Altair'in izine de rastlıyordu. Anlaşılan bu öykü Revelations'a kaydırılmış.

    Bu oyunun iptal edilmesi 3DS sahipleri açısından üzücü. Assassin's Creed gibi dev bir markanın artık konsol sattıran oyunlar arasına girdiği inkar edilemez. Umarız ileride 3DS'te 3D bir Assassin's Creed oyunu oynayabiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler