Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor

17.04.2024 14:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulan Assassin's Creed Mirage kısa süreliğine ücretsiz oldu. 30 Nisan'a kadar tüm oyuncular oyunu tamamen bedava bir şekilde deneyebilecek ve iki hafta boyunca ücretsiz olarak oynama fırsatına sahip olacak. Bu duyuruyu kutlamak için aynı zamanda yeni bir fragmanda yayınlanmış durumda.
 
Oyunu iki saatliğine oynayabiliyorsunuz 
 
 
 
Assassin's Creed Mirage bildiğiniz üzere serinin ilk oyunlarına benzer bir yapı ile karşımıza çıkıyor. Oyuncular, 9. yüzyılın altın çağına doğru ilerlerken Bağdat'a kendi maceralarına taşıyabiliyor. Oyun içerisinde Basim adlı bir karakteri kontrol ediyor ve burada parkurların, gizlilik unsurlarının ve suikast görevlerinin bir hayli ön planda olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Her ne kadar 30 Nisan'a kadar ücretsiz olduğunu aktarsak da geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunu 2 saatlik bir süreyle oynayabiliyorsunuz. Dolayısıyla kısıtlı bir süre sınırınız bulunuyor. Bunun dışında oyunu satın almak isterseniz kaydettiğiniz verileri satın aldığınız tam sürüme aktarabiliyorsunuz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Mirage Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler