Assassin’s Creed Mirage'ın kısa oynanış görüntüsü sızdırıldı! İşte o görüntüler

20.05.2023 19:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından yakın zamanda oyunculara sunulacak olan açık dünya aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Mirage için çeşitli sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi 12 Ekim olarak sızdırılan oyunun şimdi ise kısa bir oynanış görüntüsü ortaya çıktı. Bu kısa oynanış görüntüsü içerisinde karakteri arkasından görebiliyoruz.
 
3 saniyelik video sızdırıldı 
 
 
 
Ubisoft'un yakında çıkacak yeni AC oyunu Assassin's Creed Mirage için kısa bir oynanış görüntüsü internete sızdırıldı. Bu düşük kaliteli video 3 saniye sürüyor ve Basim'in koştuğunu gösteriyor. Dolayısıyla bu sızıntı içeriğinde pek fazla detay bizlere aktarılmıyor. Ancak karakterin koşu animasyonu daha önceki Valhalla karakteri Eivor ile benzerlik gösteriyor. Ayrıca kumaş fiziğini de bu kısa video aracılığıyla görebiliyoruz.
 
Öte yandan Sony önümüzdeki hafta bir PlayStation etkinliği düzenleyecek. Dolayısıyla bu yeni Assassin's Creed oyunu için yeni bir oynanış fragmanını bu etkinlikle beraber alabiliriz. Eğer burada herhangi bir oynanış videosu gösterilmezse Ubisoft'un Summer Game Fest 2023 etkinliğinde muhakkak bir video gelir.
 
Assassin's Creed Mirage'ı en son duyduğumuzdan bu yana 8 ay geçti ve Ubisoft bu yeni oyunu 2023 yılı içerisinde piyasaya sürmeyi planlıyor. 
 
Sızdırılan görüntü 
 
     Assassin’s Creed Mirage Short Gameplay Leak
by      u/tusstaster in      assassinscreed    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Mirage Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 29 Dk önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler