Assassin's Creed: Rising Phoenix, PS Vita İçin mi?

15.03.2013 15:03 Alkan Adakaner


 
     Playstation Vita için Assassin's Creed III: Liberation'ın piyasaya çıkaran Ubisoft oyunun satışlarından memnun kalmıştı. Şimdi Ubisoft, Playstation Vita için yeni bir oyun hazırlığında gibi görünüyor. Assassin's Creed: Rising Phoenix yeni PS Vita oyunu olabilir.
 
    Bir süre önce ortaya çıkan Assassin's Creed: Rising Phoenix'e ait yeni bir görsel ortaya çıktı. Bununla birlikte İspanyol online oyun satış mağazası da Rising Phoenix'i PS Vita listeledi ve 10 Ekim olarak çıkış tarihini verdi.
 
     Oyuna ait yeni görseli yukarıda bulabilirsiniz. Bakalım bu oyun tıpkı Liberation gibi ev konsolları ve PC için çıkan sürümle hikaye olarak bağlantılı mı ilerleyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 1 Dk önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 1 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler