Assassin's Creed Unity Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey (Video)

05.11.2014 23:56 Tayfun Kumaş

 
    Ubisoft, Assassin's Creed Unity için ders niteliğinde bir video yayılandı. Bu 101 adlı videoda önce karakter özelleştirmeniz, Paris sokakları, co-op modu, oyunun hikayesi, zaman bozulması ve diğer yan özellikler sırayla anlatılıyor. Yani kısacak Asssassin's Creed Unity hakkında bilmeniz gereken her şeyi bu videodan öğrenebilirsiniz.

    Bu videodan da belirtilenlere göre; oyunda sık sık zaman bozulmasına maruz kalacağız. Yani Fransız ihtilalini anlatan bir oyunda ve Paris'e döndüğümüz bir Assassin's Creed'de Eyfel Kulesine tırmanmadan da geçemezdik. Sağolsun Ubisoft bu durumu çok iyi bir senaryo ile düşünmüş. Şu an sadece tahmini olarak belirtmek isterim ki zaman bozulmasında 2. Dünya Savaşına gidebilir, bir sonraki Assassin's Creed ile ilgili ipuçları bulabiliriz belki de (sadece kendi düşüncelerim).

     Oyuna başlamadan önce aşağıdaki 7 dakikalık videoyu mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz. Assassin's Creed Unity, önümüzdeki hafta PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 15 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler