Assassin's Creed Valhalla Çıkış Tarihi Duyuruldu; Oynanış Fragmanı ve Videosu Yayınlandı

12.07.2020 22:57 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Valhalla için çıkış tarihi verdi ve oynanış fragmanı ve oynanış videosu yayınladı.

17 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için çıkacak.

Epic Games Store ve Uplay'da standart sürüm 269,00 TL, gold sürüm 449,00 TL ve ultimate sürüm 495,00 TL. Xbox Store'da standart sürüm 470,00 TL, gold sürüm 600,00 TL ve ultimate sürüm 700,00 TL (indirimli olarak 650,00 TL).

PlayStation 5 ile Xbox Series X'e de çok yakında gelecek.
 
PlayStation 4 veya Xbox One versiyonunu satın alan kullanıcılar PlayStation 5 veya Xbox Series X versiyonu için ek ücret ödemeyecek. 

Oyun hakkında:
 

Assassin's Creed Valhalla'da zafere giden görevinde, efsanevi bir Viking savaşçısı olan Eivor olarak oynayın. İngiltere'nin Karanlık Çağlarındaki ölümcül bir ortamda dinamik ve güzel bir açık dünyayı keşfedin. Düşmanlarınıza saldırın, yerleşim yerinizi büyütün ve Valhalla'daki tanrıların arasında yerinizi kazanmak için siyasi gücünüzü oluşturun.
 
Kendi Viking efsanenizi yazın
Gelişmiş RPG mekanikleriyle İngiltere topraklarında kendi yolunuzu çizin. Zafer elde etmek için acımasız savaşlara katılın, coşkulu akınları yönetin veya stratejinizi ve diğer liderlerle olan ittifaklarınızı kullanın. Savaşta ve diyaloglarda yaptığınız her seçim, zafere giden yolda atılan bir adımdır.
 
Destansı akınları yönetin
Sakson ordularına ve kalelerine karşı akıncı ekiplerini yönetin ve hızlı sürpriz saldırılar düzenleyin. Düşmanlarınızın topraklarındaki zenginlikleri klanınız için ele geçirin ve etkinizi, büyümekte olan yerleşim yerinizin ötesine genişletin.
 
Acımasız savaşa katılın
İnsafsız düşmanlara karşı çift baltanızla, kılıçlarınızla ve hatta kalkanlarınızla Viking savaşçılarının acımasız dövüş stilini ortaya çıkarın. Yakın mesafeli savaşlarda rakiplerin kafalarını uçurun, ok atarak karmaşa yaratın veya Gizli Hançerinizle suikast yapın.
 
Karanlık çağda bir açık dünya
İngiltere'nin dağılmış krallıklarını keşfetmek ve fethetmek için buzlu Kuzey Denizi'nde yelken açın. Avcılık, bar oyunları gibi aktivitelere katılın veya geleneksel İskandinav müsabakalarından olan söz düellolarında ya da diğer adıyla rakipleri sözlü olarak mahveden Viking rap savaşlarında yer alın. 

 
Oynanış fragmanını ve oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 35 Dk önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 48 Dk önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler