Assassin's Creed Valhalla Tek Atan Hidden Blade'i Geri Getiriyor

13.05.2020 00:32 Gazali Çetinkaya

 
Assassin's Creed Valhalla serinin sevilen bir özelliğini geri getiriyor.

Kotaku'ya konuşan Assassin's Creed Valhalla kreatif direktörü Ashraf Ismail tarafından belirtilene göre oyunda her düşman Hidden Blade'in tek hamlesi ile öldürülebilecek.

Ayrıca ana karakter Eivor Hidden Blade'i oyunun erken safhalarında edinecek ve social stealth özelliği de geri dönecek.
 
Serinin önceki oyunlarından Origins'de suikastlerde saldırı gücünü geliştirmek için karakterin ve bıçağın seviyesini artırmanız gerekiyordu. Eğer yapmadıysanız güçlü düşmanlar tekte ölmüyordu ve bu da suikast ve gizlilik unsurunu ortadan kaldırıyordu. Odyssey'de ana oyunda Hidden Blade yoktu.

Assassin's Creed Valhalla bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler