Assassin's Creed Valhalla ve Watch Dogs: Legion Yeni Nesil Konsollarda Doğal 4K Değil

02.11.2020 07:37 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'un yeni nesilde boy göstereceği ilk oyunlar doğal 4K değil. En azından PC dışındaki platformlarda.

Geçtiğimiz günlerde Watch Dogs: Legion'ın Xbox Series X üzerinden kaydedilmiş bir oynanış videosu yayınlandı ve Beyond3D forumunundan bir kullanıcının yapmış olduğu analize göre oyun Xbox Series X'te 1440p - 4K arasında dinamik çözünürlükte çalışıyor.

Ubisoft temsilcisinin Dualshockers.com'a yaptığı açıklamaya göre Assassin's Creed Valhalla da PlayStation 5'te upscaled 4K olarak çalışacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X'in benzer teknik özelliklere sahip olmasından dolayı büyük ihtimalle değerler iki konsol için de aynı olacak.
 
Watch Dogs: Legion yeni nesil konsollarda ray tracing açık dinamik 4K çözünürlükte 30FPS ve Assassin's Creed Valhalla upscaled 4K çözünürlükte 60FPS. Hangi grafik ayarlarında çalıştığı bilinmiyor.

Watch Dogs: Legion'daki optimize sorunları nedeniyle oyun PC'de RTX 3090 ile DLSS kapalıyken ultra ayarlar 4K ray tracing ultrada 30FPS civarında çalışıyor.

Assassin's Creed Valhalla PC'de ultra ayarlar 4K 30 FPS için RX 5700XT veya RTX 2080 öneriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler