Assassin's Creed Valhalla'nın Müzikleri Jesper Kyd, Sarah Schachner ve Einar Selvik'e Emanet

11.05.2020 19:42 Gazali Çetinkaya

 
Assassin's Creed serisinin Vikingler temalı yeni oyunu Assassin's Creed Valhalla'nın müziklerini besteleyen isimler belli oldu.
 
Uplay Almanya mağazası üzerinde koleksiyoncu sürümü açıklama kısmında yazana göre oyunun müzikleri Jesper Kyd, Sarah Schachner ve Einar Selvik'e emanet.
 
Jesper Kyd daha önce Assassin's Creed 1, 2, Brotherhood ve Revelations'ın müzikleri; Sarah Schachner ise Black Flag, Unity ve Origins'in müzikleri üzerinde çalıştı. Norveçli müzisyen Einar Selvik ise en çok Vikingler dizisindeki çalışmaları ile tanınıyor.
 
Assassin's Creed Valhalla bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler