Atari, Cryptic Studios ile Yollarını Ayırıyor

Champions Online 2009 yılında piyasaya sürülmüştü.
18.05.2011 13:25 Gökhan Yılmaz

 
     Atari, dün sunduğu mali raporunda Cryptic Studios ile ayrılacağını açıkladı. Champions Online ve geliştirilmekte olan Neverwinter gibi oyunların yapımcısı satılığa çıkartılacak.
 
     Yayıncının yaptığı açıklamada firmanın uzun vadede daha kazançlı fakat daha az oyun çıkartmayı planladığı ve bu nedenle Cryptic Studios'u satatacağı belirtiliyor. Bu süreçte yapımcının Star Trek Online ve Champions Online gibi oyunlarını desteklemeye devam edecekler. Stüdyonun üzerinde çalıştığı Neverwinter isimli RPG ise geliştirilmeye devam edilecek.
 
     Atari, 2000 yılında kurulan Cryptic Studios'u 2008'de satın almıştı. Yapımcının sonradan ücretsiz olarak sunulan Champions Online MMO'su geçtiğimiz mali yıl içerisinde 18 milyon dolar zarar yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Champions Online Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Cryptic Studios Dağıtıcısı: Atari Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler