Atlus'un Demon's Souls'tan Kazancı Büyük

22.10.2010 15:16 Alkan Adakaner


 
     Oyun dünyasının dev yayıncıları arasında bulunmasa da oyun geliştirme konusunda oldukça iyi işler çıkaran Atlus, yayıncılık konusunda da iyi adımlar atmaya başladı.
 
      Sony'nin fazla satmaz düşüncesiyle Japonya dışında yayınlamak istemediği Demon's Souls'u Amerika'da yayınlayan Atlus, oyunun 600.000'den fazla satması sonucu iyi bir gelir sağlamıştı. Hatta bu satışların ardından Sony, Demon's Souls konusunda hata yaptığını kabul etmişti.
 
      Atlus'un ana şirketi olan Index Holdings'in açıklamasına göre Atlus USA, 40.7 milyon dolarlık satış yaptı, bu rakam geçen yıl 30.35 milyon dolardı. Yine bu yıl Atlus USA'nın faaliyet kârı 5.39 milyon dolar oldu, halbuki bir önceki yıl firma 1.14 milyon dolar zarar etmişti.
 
     Playstation 3'ün en iyi oyunlarından birisi olan Demon's Souls; Batı'da yılın oyunu, yılın rpg'si gibi bir çok ödülün sahibi oldu. Demon's Souls'un devamı olarak nitelendirilen Project Dark'ın ise Namco Bandai tarafından yayınlanacağını hatırlatalım.
 
kaynak      

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler