Atlus'un PAX Prime 2011 Listesi Biraz Sönük

PAX Prime listesi her geçen gün kabarıyor.
23.08.2011 17:41 Levent Polater

 
    PAX Prime listeleri gelmeye devam ediyor. Bu haftasonu Seattle'da gerçekleşecek olan fuara hangi oyunlarla katılacağını duyuran en son firma Atlus oldu.
 
    Atlus, aralarında Trine 2 ve Rock of Ages gibi dijital olarak piyasaya sürülecek yapımlarını da listeye eklemiş. Serinin yeni umudu olan The King of Fighters XIII de listede bahsi geçen oyunlar arasında.
 
    Fuara yalnızca bu 3 oyunla katılacak olan Atlus standı biraz sönük kalacağa benziyor. Eminim firmanın hayranları Atlus'tan Cursed Crusade, Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked, Devil Survivor 2 ve Shin Megami Tensei: Persona 2'yi de görmek isterdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prince of Persia: The Lost Crown İçin Yeni DLC Geliyor 1 Saat önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Ubisoft, Masa Oyunu MONOPOLY'yi Duyurdu 4 Saat önce BLAST Premier: Spring Final 2024 Başlıyor! 14 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 4. Hafta Başladı! 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler