Auto Chess PS4 Versiyonu 27 Ocak'ta Erken Erişimden Çıkarak Oynaması Ücretsiz Oluyor

21.01.2021 20:34 Gazali Çetinkaya

Rekabetçi çok oyunculu çevrimiçi strateji oyunu Auto Chess 16 Aralık'ta PlayStation 4'te erken erişime açılmıştı ve geliştirici Dragonest oyunun tam sürümünün 27 Ocak'ta çıkış yapacağını duyurdu.

PlayStation 4'te erken erişime Kurucu Paketi'ni satın alan kullanıcılar erişebiliyordu. Tam sürüm oynaması ücretsiz olacak.

PlayStation Plus abonelerine özel ücretsiz satranç oyuncusu, aksesuarlar ve satranç tahtası sunulacağı duyuruldu.
 
 
Dragonest ürün pazarlamacısı Weiming Zhao, oyunda rakibinizi mağlup etmek için bazı ipuçları ve bilinmesi gereken detaylar içeren bir yazı paylaştı. PlayStation Blog üzerinden göz atabilirsiniz.
 
Auto Chess ayrıca PC (Epic Games Store), iOS (App Store) ve Android (Google Play) üzerinde oynaması ücretsiz olarak mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Auto Chess Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler