Auto Chess 30 Mart'ta PS5'e Geliyor

24.03.2021 08:18 Gazali Çetinkaya

 
Oynaması ücretsiz rekabetçi çok oyunculu çevrimiçi strateji oyunu Auto Chess PlayStation 4, PC, iOS ve Android'ten sonra PlayStation 5'e de geliyor.

Geliştirici Dragonest, oyunun PlayStation 5 versiyonunun 30 Mart'ta çıkış yapacağını açıkladı.
 
Oyun PlayStation 5'te DualSense kontrolcüsünün dokunsal geribildirim özelliğinden yararlanacak ve daha hızlı yükleme sürelerine sahip olacak. Ayrıca PlayStation'a özel satranç oyuncusu Date Masamune duyuruldu. Zırhlı savaşçı PlayStation Store üzerinden indirilebilir olacak. Ücretli veya ücretsiz olacağı belirtilmedi. 
 
Auto Chess'in 11. sezonu The Legend of the Lamp Witch 28 Mart'ta başlıyor. Yeni meydan okumalar, yeni satranç taşı Space Walker ve daha fazlasını getirecek. 
 
PlayStation 5 versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Auto Chess Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler