Avalanche, Renegade Ops'u Duyurdu

Avalanche'ın Just Cause 2 adlı oyunu çok büyük ilgi görmüştü
30.03.2011 21:03 Alkan Adakaner


      Just Cause oyunları ile tanıdığımız Avalanche Studios yeni oyunu Renegade Ops'u duyurdu. Sega'nın yayıncılığını yapacağı oyun PC, Xbox Live ve Playstation Network üzerinden satılacak.
 
     Mobil bir komando birliğini yöneteceğimiz oyunda Inferno adlı rakip birliğin komutanını yeryüzünden kaldırmaya çalışacağız. Oyuncular bu mücadele sırasında elektro manyetik şok dalgaları yayan ve bazılarında Gutling Gun bulunan araçları da yönetebilecekler.
 
      Tek kişilik oyunun yanı sıra offline olarak iki kişilik ve online olarak da 4 kişilik co-op desteği oyunun en çekici özelliklerinden birisi olacak gibi görünüyor.
 
     Avalanche Studios'un dijital oyunlar alanındaki ilk stratejik adımı olan Renegade Ops'a ait ekran görüntüsü veya video bulunmuyor, ama yakında yayıncı veya geliştiricinin bizi aydınlatmasını bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Renegade Ops Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler