Renegade Ops'a İki DLC Birden Geliyor

19.12.2011 18:40 Samet Konuksal


     Bu senenin en iyi indirilebilir oyunlarından olan Renegade Ops'a SEGA, iki DLC(indirilebilir içerik) birden duyurdu.
 
      Yapılan açıklamaya göre bu DLC'lerin birisi senaryo odaklı olacak, diğeri ise oyundaki çeşitliliği arttırmaya yönelik olarak sunulacak. Tanıtılan ilk DLC olan Coldstrike Campaign DLC'sinde oyunun senaryo modu genişleyecek. Adından da anlayabileceğiniz üzere buzlu bir mekanda geçecek olan yeni senaryo, yeni düşmanları da beraberinde getiriyor. 
 
     Oyundaki çeşitliliği arttırmaya yönelik olarak sunulan The Reinforcement Pack ise, iki adet yeni karakteri oyuna ekliyor. Yepyeni yeteneklerle birlikte sunulan DLC'nin karakterleri Crystal ve Blazemo olarak adlandırılıyor.
 
     Oyunun çıktığı her üç platforma da gelecek olan DLC'lerin çıkış tarihi ve fiyatları da açıklandı. Duyuruya göre senaryoya odaklanan Coldstrike DLC'si $4.99 / 400 MSP'den, The Reinforcement DLC'si ise $2.99 / 240 MSP'den satışa sunulacak. Çıkış tarihleri ise 20 Aralık, yani yarın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Renegade Ops Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 40 Dk önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler