Avalanche Studios'tan 3 Yeni Proje Yolda

Sandbox türü oynanışa sahip olan Just Cause 2, eğlenceli bir yapımdı.
26.01.2011 20:02 Samet Konuksal


     Just Cause serisiyle oyunseverlerde bir GTA tadı bırakan Avalanche Studios, yeni yapımlar üzerinde çalışıyor. Eurogamer'a konuşan stüdyo patronu, üç yeni yapımın müjdesini verdi.
 
     Patron Christofer Sundberg, "Just Cause 2 sonrasında yeni projeler üzerinde çalışmaya başladık. Yeni projelerimizden ilkini, PSN ve XBLA için özel olarak çıkarmayı planlıyoruz. Bu projenin duyurusu, muhtemelen bir ay içinde yapılacaktır." şeklinde konuştu.
 
     Ayrıca Sundberg, "Bunun haricinde, iki farklı projemiz daha var. Ancak bu iki projenin açıklanma planları, yakın gelecekte bulunmuyor." dedi. 
 
     Geçmiş dönemlerde çıkan söylentilere göre Avalanche Studios, God of War II yapımcılarından Cory Barlog ile anlaşmış ve yeni bir Mad Max oyunu üstünde çalışıyor. Resmi duyurularda bu söylenti gerçek olacak mı, olmayacak mı hep birlikte göreceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 38 Dk önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 5 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 5 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 6 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler