Avengers Infinity War'dan Silinmiş Bir Sahne Paylaşıldı

14.07.2020 12:16 Özgür Eroğlu

 
2018 yılında yayınlanan Infinity War ve geçen yıl yayınlanan Endgame ile birlikte sinemalardaki Marvel evreni bir dönemi kapatmış oldu. Bu dönemin en önemli karakterlerinden biri Hulk'tı. 
 
Her zaman sinirli olan ve söz dinlemeyen Hulk, Endgame'de diğer kişiliği Bruce Banner ile bir orta yol bulup farklı bir görünüşe sahip olmuştu. Bu dönüşümün ne zaman ve nasıl olduğu açıklanmamıştı filmde. 
 
Ancak geçtiğimiz gün yayınlanan video sayesinde, aslında böyle bir sahnenin Infinity War'da çekildiğini ve silindiğini öğrendik. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler