Avrupa'ya Özel Killzone 3 CE Paketi Duyuruldu

01.12.2010 01:40 Levent Polater

 

kz3 ce

 

    Guerrilla’dan sadece Avrupa'ya özel Killzone 3 'Collector's Edition' paketi geliyor. Amerika'ya daha önce duyurulan Helghast edition ile standart sürümün birleşimi olacak bu devasa Collector's Edition paketinin içinde bu paketlerin içerikleriyle beraber sizleri extra sürprizler de bekliyor.
 
    Pakette bulunan bir kod sayesinde dinamik bir XMB temasına sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca bu kod sayesinde Killzone 2'nin en sevilen 2 multiplayer haritası da sizin oluyor.
 
    Paketi ön alım yapanlar aşağıdakilere sahip oluyorlar:
 
  • Guerrilla Pack
    İlk 24 saatlik multiplayer oyununuzdai tüm silah ve yetenekleri açar.
  • Fast Starter Pack
    İlk 24 saatte 2 kat daha fazla deneyim puanı kazanarak daha hızlı rütbe artışı görürsünüz.
  • Unlock & Load Pack
    Size 3 adet puan vererek istediğiniz silahı ve yeteneği açmanızı sağlar.

     'Helghast Edition' paketinde yukarıdakilere ek olarak, el yapımı bir Helghast kastkı, 100 sayfalık bir sanatsal çalışma kitabı ve nişancı figürü sizi bekliyor. Henüz bu paketin fiyatı belirtilmedi, çıkış tarihi de belirsiz, o yüzden şimdilik beklemekten başka bir çaremiz yok. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler