Guerilla Games için 2013 Yılı Büyük Olacak

Guerilla Games başarılı bir FPS geliştiricisi
24.12.2012 23:34 Alkan Adakaner


      Killzone serisinin yaratıcısı Guerilla Games bildiğiniz gibi Sony platformlarına özel olarak oyun geliştiriyor. Son olarak Playstation Vita için Killzone: Mercenary adlı oyunu duyuran firma önümüzdeki yıl büyük adımlar atacak gibi görünüyor. Killzone halkla ilişkiler editörü Victor Zuylen'ın açıklamaları şu şekilde:
 
     "2013 Guerilla Games için bir başka büyük yıl olacak. Büyük olasılıkla ilk Killzone oyununu yayınladığımız 2004 yılından beri en büyük yıl olacak. Önümüzdeki dönemde daha fazla ayrıntı paylaşacağız; ama o ana kadar sevdiklerinizle mutlu bir yılbaşı dönemi geçirmenizi dilerim ve 2013'te görüşmek üzere."
 
      Playstation 4 haberlerinin gittikçe etkisini arttırdığı bir dönemde acaba Guerilla Games bu konsol için bir oyun geliştiriyor olabilir mi?  Hem Playstation Vita, hem de Playstation 4 için bir oyun geliştirmek gerçekten de Guerilla Games'in büyük ve önemli bir yıl geçirmesini sağlayabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler