Avustralya'da Syndicate'in Satışına Onay Çıkmadı

Miles Kilo elini korkak alıştıran birisi değil
20.12.2011 07:31 Alkan Adakaner

     Eğer şiddet içerikli bir oyun çıkarıyorsanız oyunların en fazla +15'e kadar (evet +18 kategorisi yok) derecelendirildiği Avustralya'da satış onayı almanız çok zor; çünkü geliştirdiğiniz oyunu 15 yaşndaki birisi de oynayabilmeli.
 
     Daha önce çok sayıda oyuna satış onayı vermeyen Avustralya derecelendirme kuruluşu şimdi de Syndicate'e onay vermedi. Oyundaki yüksek şiddet içeriği ve kanlı sahneler nedeniyle bu onayın verilmemiş olduğunu tahmin etmek güç değil.
 
      24 Şubat'ta PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Syndicate'in Avrupa'da benzer bir yasakla karşılaşacağını sanmıyoruz.   
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syndicate Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 24 Dk önce Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 7 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler