Axiom Verge 2 Bu İlkbaharda Çıkacak

26.03.2021 01:55 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Thomas Happ Games, 2D metroidvania aksiyon macera oyunu Axiom Verge 2'nin bu ilkbaharda çıkış yapacağını duyurdu.

Switch ve PC'de Epic Games Store için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan Axiom Verge'ün devam oyununda, antik harabelerin ve yüksek teknolojili bir uygarlığın bulunduğu, Dünya'ya benzeyen alternatif bir gezegeni keşfedeceksin. Fakat gerçekliğin sınırlarında seni içine çekmeye hazır olan bir şeyler dolaşıyor.

Daha önce Axiom Verge'ü oynamış veya bağımsız "metroidvania" maceralarının mihenk taşı olarak görüldüğünü duymuş olabilirsin. Axiom Verge 2, Axiom Verge 1'deki hikâyenin bir kısmını içerse de yeni karakterler, yeni güçler, yeni düşmanlar ve yeni bir dünya ile tamamen yeni bir oyun. İlk oyundan önce veya sonra oynayabilirsin.

Dünya çapındaki Globe 3 holdinginin arkasındaki gizemli milyarder Indra ile tanış. Nasıl bir dünya kurdu böyle? Peki ya ona seslenenler kim?

 
Oynanış videosu + geliştirici sunumu:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Axiom Verge 2 Platformlar: Geliştirici: Thomas Happ Games Dağıtıcısı: Thomas Happ Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 45 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler