BBFC'den Zone of the Enders Collection'ın Tarihi

02.05.2012 16:52 Levent Polater

 
   İngiltere'nin oyun sınıflandırma birimi BBFC (British Board of Film Classification) Konami'nin uzun bir süredir beklenen Zone of the Enders HD Collection'ını listeledi ve bu listelemede oyunun çıkış tarihini gözler önüne serdi.
 
     Listelemede verilen bilgilere bakılırsa Playstation 2'ye çıkan ilk 2 oyunu HD olarak karşımıza sürecek olan koleksiyon paketi 1 Eylül'de satışa çıkacak. BBFC ayrıca her zaman olduğu gibi oyunun ara sahne süresinden de bahsetmiş. Pakette bizleri ortalama 3 saat süren ara sahnelerin beklediği belirtilmiş.

    Henüz bu çıkış tarihi için ne Kojima Productions, ne de Konami herhangi bir açıklama yaptı. O yüzden resmi duyuruyu beklemekte yarar var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zone of the Enders HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 2 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler