BF3'ün Aftermath DLC'sine Çıkış Videosu

27.11.2012 18:56 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz senenin başarılı yapımlarından Battlefield 3, önümüzdeki sene itibariyle DLC sezonunu sonlandırıyor. DLC takviminin son üyelerinden Aftermath, bugün itibariyle PS3'teki Premium üyelerine özel olarak çıktı.
 
    DLC'nin yayınlanan çıkış videosunda, temel özellikler üstünde duruluyor. Depremin vurduğu dört farklı haritanın haricinde 3 yeni aracın ve bir yeni modun tanıtıldığı bu videoda, son dönemin popüler silahlarından crossbowumuz da dikkat çekiyor. Videoda tanıdığımız Scavenger moduna, diğer oyunlarda Gun Game olarak bildiğimiz modun biraz farklılaştırılmış hali diyebiliriz. Bu oyun modunda düşman vurdukça değil de, daha fazla alan ve daha ücra köşeleri keşfettikçe güçlü silahlara erişiyoruz. 
 
Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 3 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 7 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler