BF 4'ün Açık Betasına Ne Oldu? (Güncelleme)

Betanın PS3 ve Xbox 360 sürümleri indirmeye sunuldu.
04.10.2013 14:05 Gökhan Yılmaz

 
     Battlefield 4'ün, ön sipariş verenlere açılan özel betasından sonra gözler bugünkü açık betasına çevrilmişti fakat şu an Origin'de bir sessizlik hakim. DICE ve EA şu an açık betayı herkese sunabilmek için çalışıyor ve açılış için bir saat vermiyorlar.
 
     4 Ekim yani bugün başlayacağı belirtilen beta, Early Access üyelere sunulan Siege of Shanghai haritası üzerinden oynanacak. Şu an resmi sitede ve Origin'de "Çok yakında" şeklinde bir duyuru bulunuyor.
 
     Ayrıca bugün veya yarın Battlefield 4'ün Beta incelemesi BSC'de yayında olacak. Oyun hakkındaki görüşlerimizi ve Battlefield 3'ten sonra yaşanan değişimleri konuşuyor olacağız.
 
       Güncelleme: Battlefield 4'ün PC sürümlerinin de betası açıldı. Origin'in Demos sekmesinden indirip oynamaya başlayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 63 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler