BF 4'ün Çıkış Tarihi ve İlk DLC Posterde Gözüktü!

25.04.2013 12:44 Talha Aynacı

 
   Battlefield 4'ün promosyonunda kullanılması için perakendecilere gönderilen posterlerden birisi internete sızdı ve yapımın çıkış tarihinden tutun da ilk DLC'sinin adı gibi detaylar gün yüzüne çıktı.

   Avustralyalı perakendeci EB Games kanadından gelen sızıntı ile gün yüzüne çıkan bilgilere baktığımızda Battlefield 4'ün 31 Ekim 2013 tarihinde çıktığına şahit oluyoruz. Göze çarpan diğer detaylar arasında daha önce söylenti olarak dolaşan Battlelog'un yenilenmiş versiyonu olarak göreceğimiz Battlelog 2.0 ve daha önce Battlefield 2'de gördüğümüz komutan modunun oyuna dönüyor olması.

   Premium üyesi olmanızı öneren sekmede ise özel silahlar, üniformalar, künyeler ve dahası derken Drone Strike isimli ve tarihi henüz belirtilmemiş ilk DLC paketini de öğrenmiş oluyoruz. Posterin altında yalnızca Xbox 360 ve PlayStation 3 logosu yer alıyor olması ise tartışmaya açık bir detay.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler