BLAST Pro Series İstanbul Resmi Olarak Duyuruldu

03.02.2018 23:57 Hamit Can Sayılgan

 
     Dünyaca ünlü CS:GO takımlarının yer aldığı BLAST Pro Series turnuvası, resmi olarak duyuruldu. Turnuvanın ikinci sezonu İstanbul'da gerçekleşecek. Turnuvaya davet edilen ilk takım Space Soldiers!
     
     Space Soldiers oyuncusu Engin "MAJ3R" Küpeli, etkinlikle ilgili; "Hepimiz Kopenhag'daki BLAST Pro Series'i izledik. Etkinlik ve turnuva gerçekten harika görünüyordu. Arenada oynayan tüm takımların konsepti hem izleyiciler hem de oyuncu perspektifinden bakınca gerçekten harikaydı ve atmosfer çok yoğundu. BLAST Pro Series, İstanbul'a davet aldığımızda, hepimiz bir anda motive olduk ve heyecanlandık. Evimizdeki kalabalığın önünde dünyanın en iyi ekipleri ile bu turnuvaya çıkacağız. Heyecanımız çok yoğun olacak ve dünya genelinde CS:GO'yu Türk izleyicilere ve takipçilerimize sunmayı bekliyoruz. Bu aynı zamanda Türk seyircisinin oyuna olan bağlılığını ve heyecanını dünyaya göstermek için de çok iyi bir fırsat." açıklamasında bulundu. 
 
     BLAST Pro organizasyon kurucusu Nicolas Estrup, Ocak ayında İstanbul gelmiş ve kiralayacağı spor komplesi için görüşmeler yapmıştı. Turnuva tarihi ve bilet satışları hakkında henüz bilgi verilmedi. Turnuva alanının ise Türk Telekom Stadyumu, Şükrü Saracoğlu Stadyumu veya Vodafone Arena'dan birinde gerçekleştirileceği tahmin ediliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler