BSC Özel: GamesCom'dan Görüntüler

19.08.2010 01:53 Ersin Kılıç


GamesCom 2010
 
     Avrupa'nın en büyük dünyanın ise en önemli oyun fuarlarından biri olan GamesCom fuarı devam ediyor. Bizde Bölüm Sonu Canavarı ekibi olarak fuardan en taze haberleri, videoları ve gelişmeleri sizlere bildirmeye devam ediyoruz. 
 
     GamesCom 2010 fuarına katılan, sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Erdinç İyikul ise fuar alanından izlenimleri ile fuarın renkli anlarını gözler önüne seriyor. Yukardaki resimde de görebileceğiniz gibi konferanstan konferansa, stanttan standa koşan sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Erdinç İyikul, aşırı hızdan dolayı, arada yakayı da ele vermiş.
 
     Erdinç'in fuar için çektiği resimlere baktığımızda ise GamesCom fuarının sadece fuar alanına değil, şehre yayılmış olduğunu görüyoruz. Otobüs duraklarındaki, duvarlardaki dev afişler, tüm oyunseverleri bu oyun şenliğini kutlamaya çağırıyor. 
 

GamesCom 2010

GamesCom 2010
 
     EA Games konferansının girişinde ise oyunseverleri Need for Speed Hot Pursuit logolu muhteşem bir Ford Mustang karşılıyor. Gerek fuar alanında gerekse de dışarıdaki bu özene bakacak olur isek EA Games'in Criterion Games imzalı NFS: Hot Pursuit'ten çok şey beklediğini çıkarabiliriz.
 
GamesCom 2010
 
     Gelelim Call of Duty: Black Ops'a. Infinity Ward'ın yakaladığı başarı ve Activision ile olan problemleri göz önüne alır isek Treyarch'ın omzundaki yükün çok daha büyük olduğunu söyleyebiliriz. Şahsen Black Ops'tan çok büyük beklentisi olan birisi değilim. Fakat fuarda oyunun kapalı kapılar ardındaki sunumuna sızan Erdinç İyikul'un söylemleri bile oyun için tekrar heyecanlanmama neden oldu.
 
     Aksiyonu bol, Treyarch'ın eski Call of Duty oyunlarından farklı bir oyun geldiğini söyleyebiliriz. Anlaşılan satış listelerinin canavarı Call of Duty serisi yeni oyunu Black Ops ile de derin bir etki yaratacak. Black Ops'un fuar alanındak etkisi ise her köşe başında kendini hissettirmişe benziyor.
 
GamesCom 2010
 
GamesCom 2010
 
     Son videoları ile futbolseverleri bir kez daha heyecanlandıran FIFA 11 sunumu ise fuarın en dikkat çeken sunumlarından biri olmuş. Zira oyunu deneme imkanı bulan Erdinç İyikul, özellikle serinin çok eleştiri alan top fiziklerinin yeni oyunda çok daha iyi bir şekilde karşımıza çıkacağını söyledi.
 
     Kaleci kontrolü, 11 vs 11 oyun modu gibi bir çok yeniliğide getirecek olan FIFA 11'in en büyük değişimi ise Replay Theatre ve kendi takımımızı yaratma modu olacak gibi. We're 11 sloganı ile fuar alanını süsleyen FIFA 11'in özel standında kapaktaki yerinizi de alabiliyorsunuz. Resme bakacak olur ise "We're Erdinç" sloganı sanırım cuk oturmuş olacak.
 
GamesCom 2010
 
GamesCom 2010
 
     Gelelim dikkat çeken diğer karelere ; Fuardaki koşuşturmacadan bunalan Genel Yayın Yönetmenimiz Erdinç iyikul ve Nintendo Türkiye (Nortec) Ürün Müdürü Saygın Ergen'i bir ara verip stres atarken görüyoruz. Gerçi burda stres atan sanki sadece Erdinç olmuş gibi gözüküyor. Saygın ise adeta mızrağa karşı göğsünü gere gere kendini siper etmiş. Dragon Age 2'nin posteri ise her zamanki gibi dikkat çekici.
 
GamesCom 2010
 
     Fuarın diğer önemli oyunları olan Crsysis 2 ve Fallout New Vegas'ın sahne konseptleri ise oyuna tam manasıyla uymuş diyebiliriz.
 
GamesCom 2010
 
GamesCom 2010

     E3'e damga vuran Nintendo 3DS'te fuardaki yerini almış ve Erdinç'in söylemlerine kulak verecek olur isek Nintendo gene bizi oldukça şaşırtacağa benziyor.     

     GamesCom 2010 fuarı tüm hızı ile devam ediyor. Fuar bitimine kadar tam anlamı ile büyük bir içerik ile karşınızda olacağımıza emin olabilirsiniz. Erdinç İyikul fuar bitimine kadar GamesCom'un nabzını Köln'de tutmaya devam edecek. Fuar sonrası ise video içerikleri ve fuar özel programları ile karşınıza çıkacağız.
 
      Son olarak paylaşacağımız resimler ise tabi ki oyun fuarlarının vazgeçilmez görüntüleri oluyor. Dediğim gibi, fuardan çok daha özel içerikler için bizi takip etmeye devam edin.
 
GamesCom 2010


GamesCom 2010
 
Not : Fuar alanından çektiğimiz bu özel görüntüler izin alınmadan kullanılamaz
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 54 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler