BSC Özel: Gamescom 2011 Günlükleri - 3

Erdinç'in Gamescom maceraları devam edecek!
19.08.2011 03:01 Ersin Kılıç


     Her geçen yıl firmaların daha fazla ilgi gösterdiği GamesCom fuarından izlenimlerimiz devam ediyor. Yaptığımız haberler ve yayınladığımız videolar ile GamesCom fuarını takibe devam ediyoruz. Tabi Genel Yayın Yönetmenimiz Erdinç İyikul'da fuar alanından yaptığı bildirimler ve görseller ile fuarın nabzını tutmaya devam ediyor. Bakalım Erdinç'in kameralarına bugün neler yakalanmış diyor ve fuar alanından görüntülerimize geçiyoruz.
 
     İlk iki gün basına özel olan GamesCom fuarı bugün kapılarını halka açtı. Halka kapılarını açması ile çok daha renkli görüntülere sahip olan GamesCom fuarının renkli olduğu kadar bir o kadar kalabalık olduğu da gözlerden kaçmıyor. Zaten uzun olan kuyruklar iyice uzamış ve sonları dahi gözükmüyor.
 



      Dediğim gibi fuar alanının kalabalıklaşması daha çok oyuncu ve daha uzun kuyruklar demek. Bu kalabalığı yarmak için ise ya Dead Rising'deki gibi ilginç silahlara ya da farklı bir yola başvurmak gerek. Fuardan çok özel içerikler ile dönmeyi kafasına koyan Erdinç'te soluğu Twisted Metal standında almış ve kalabalığı yarmak için ilginç bir yola başvurmuş.
 
 
     Erdinç'in bana heyecanla anlattığı özel içeriklere kulak verecek olur isek bu "kalabalığı yarma" planının işe yaradığını söyleyebiliriz. Tabi yolda başına başka aksiliklerde gelmiş. GamesCom'daki oyun koşturmacasına kendini kaptıran Erdinç, Ezio'yu kalabalık arasında farketmemiş olacak ki yakayı ele vermiş.
 

 
     "Erdinç! bizim özel içeriklere ihtiyacımız var! Kaçmalısın!" diye haykıracakken Erdinç'in Ezio'nun elinden hızlı bir hareket ile kurtulduğunu öğrendim. Ama Ezio'dan çok daha tehlikeli engeller de bulunuyor. 1 Ezio'dan daha tehlikeli bir şey varsa o da kesinlikle 2 bayan suikastçi olsa gerek.. 
 
 
     Neyse ki "Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartırmış"... Ezio'nun elinden hız yeteneği ile kurtulan Erdinç, bu bayan suikastçilerde de tatlı dilini kullanmış olacak ki kendisini gene yollarda görüyoruz.
 
     Battlefield 3 her ne kadar fuara damgasını vuran oyun olsa da Call of Duty: Modern Warfare 3'te fuarın en merak edilen oyunları arasında yer alıyordu. Zaten oyunun bitmek tükenmek bilmeyen kuyruğuna baktığımızda durum daha net bir şekilde anlaşılıyor. Neyse ki oyun çıkmadan önce 3.Dünya Savaşı, oyun kuyruğunda başlamamış.
 
 
      Gears of War 3 dışında fuarda birçok oyununa yer veren Microsoft standları da her zaman olduğu gibi bir hayli kalabalık. yarış severlerin favorisi olan Forza Motorsport 4 ise bu standlar arasında en çok ilgi görenlerden birisi olmuş. Direksiyon seti ve üç monitör desteği ile Forza 4 oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunuyor.
 
 
      Özellikle Assassin's Creed: Revelations ile fuarın yıldızlarından biri haline gelen Ubisoft da kalabalık bir standa sahipti. AC: Revelations dışında Rayman ve FarCry 3 de dikkat çeken oyunlar arasında gözüküyor. Zaten suikastçileri fuar alanına salan Ubisoft, her köşede fuarda yer aldığını oyunculara hissettirmiş.
 
 
 
     Her ne kadar fuarda Nintendo'nun yeni konsolu Wii U yer almasa da dikkatler gene de Nintendo 3DS üzerindeydi. Zaten 3DS'e uzanan elleri gördüğümüzde bu ilginin ne kadar fazla olduğunu da anlamış oluyoruz. İlgiyi arttıran oyunlar ise tabi ki Mario Kart 7, Super Mario 3D Land ve Luigi's Mansion 2 oldu...Yıl sonuna doğru Nintendo 3DS cephesi hareketleneceğe benziyor.
 
 
 
     Fuarın hemen hemen her köşesi rengaren, cıvıl cıvıl görüntülere sahip olsa da karşınıza korkunç görüntüler de çıkabilir. Almanya'nın Köln kentinde gerçekleşen GamesCom fuarının arka sokaklarına yaklaştıkça ortamın biraz dah tenhalaştığını görüyoruz... Bunun muhakkak bir sebebi olmalı.."Aman tanrım bunlar da ne! Dikkat et Erdinç!
 
 
 
      GamesCom fuarı sizlerinde gördüğü gibi tüm hızı ile devam ediyor. İlk iki gün basına özel olan ve sunumları ile haber yağmuruna tutulduğumuz GamesCom'un halka açılması ile birlikte çok daha fazla oynanış videosu ile karşılaşacağımızdan emin olabilirsiniz. GamesCom'u yakından takip etmek isteyenlerin gözü ise BSC üzerinde olsun. Çünkü haber ve videolarımızın yanı sıra ilerleyen günlerde çok özel içerikler ile GamesCom'u enine boyuna irdeleyeceğiz.
 
     Şimdide fuarın üçüncü gününden Erdinç'in objektiflerine yansıyan görüntülere göz atalım. Görüntülerin sonlarında ise tabi ki bir GamesCom klasiğine yer veriyoruz :)
 









 
     Not: Fuar alanından çektiğimiz özel görüntüler izin alınmadan kullanılamaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 63 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler