BSC'de Hafta Sonu Programı (Güncellendi)

BSC Hafta Sonu Yayın Akışı
14.02.2014 15:20 Gökhan Yılmaz

 
     14 Şubat sevgililer günü yalnız olan oyuncular için dolu dolu geçiyor zira rahat bir şekilde Titanfall betasına katılabilir (Yeterince şanslıysanız) veya Last of Us'ın Left Behind DLC'sini oynayabilirsiniz. Yalnız değilseniz de Titanfall'da sağa sola atlarken muhtemelen sevgilinize hediye almayı unutup yalnız kalacaksınız.
 
     Biz de sizler için bu hafta sonuna dopdolu bir içerik hazırladık. Yalnızsınız veya değilsiniz, biz sizin için buradayız.

Bölüm Sonu Canavarı'nda bu hafta sonu yayın akışı şu şekilde olacak:
 
      Cuma akşam -  2si1
 
     Oyun & teknoloji dünyasından son gelişmeleri takip edecek ve gündemden uzak kalmayacaksınız. En yeni ve en önemli oyunlardan & teknolojilerden haberdar olacaksınız.
 
 
 
     Cumartesi öğlen - Last of Us: Left Behind Video İnceleme
 
     Ellie'nin Joel ile tanışmasından öncesini konu alan DLC paketinin video incelemesi sizin için yayında olacak. Almaya değer mi? Kısa mı? Güzel mi?
 
 
 
 
     Cumartesi akşam - OyundayZ Bölüm 2
 
     DayZ macerası kaldığı yerden devam edecek ve Gökhan ile Talha hayatta kalma serüvenlerine eşlik edeceksiniz. Bolca aksiyon, bolca eğlence. Kim bilir neler olacak?
 
 
 
     Pazar öğlen - Sıcağı Sıcağına Titanfall
 
     Oyunculara özel ve kısıtlı bir beta ile açılan, son zamanların en çok beklenen shooter'ı olan Titanfall'dan deneyimlerimizi sunacağız. Oyunun iyi mi, yoksa beklentilerin altında mı kaldığını birlikte göreceğiz.
 
 
     Pazar akşam - Bağımsız 2: Bölüm 4
 
     Bağımsız'ın bu haftaki bölümünde yine en keyifli ve orijinal oyunlar dışında ücretsiz denenesi yapımlar bulunuyor. Ayrıca bu haftanın kazananı kim olacak? Yine siz oylarınızla belirleyeceksiniz.
 
GÜNCELLEME:  Sıcağı Sıcağına - Titanfall ve Last of Us: Left Behind incelemesi Cumartesi akşamı, OyundayZ Bölüm 2 ve Bağımsız Bölüm 4 Pazar günü yayınlanacaktır. Siteye girerken karşılaştığınız güvenlik hatasını görmezden gelebilirsiniz, sorun düzeltildi fakat hafta sonuna denk geldiği için sorun Pazartesi günü ortadan kalkacaktır.
 
 
 Herkese iyi seyirler ve elbette iyi oyunlar...
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 95 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler