BSC'yi Facebook'tan Takip Et, Fallout Kitabı Kazan

Vault 101 arşivlerinden çıktı bunlar!
05.12.2011 13:35 Gökhan Yılmaz

 
     Bölüm Sonu Canavarı olarak Fallout hayranlarını sevindirecek yeni mini yarışma düzenliyoruz. Bölüm Sonu Canavarı'nın Facebook sayfasını takip eden okurlarımızdan 5 kişi Fallout 3 için hazırlanmış özel tasarım kitabına sahip olacak.
 
     Kalın kapaklı The Art of Fallout 3 kitabı Fallout serisindeki Pip-Boy'un, kostümlerin, yaratıkların, robotların, silahların, araçların, evrenin kendisinin konsept tasarımlarını ve Fallout 3'ün storyboard'larını içermektedir. Wasteland topraklarından çift başlı radyasyon yayan Brahmin'lerine kadar pek çok ayrıntılı açıklamayı bulabiliyorsunuz. Yani kısacası BSC'den Fallout hayranları için eşsiz bir hediye.
 
     Bu mini kitaplar sahiplerine ulaşmak için bekliyor. Tek yapmanız gereken Bölüm Sonu Canavarı'nın Facebook sayfasından bu çekilişin mesajını beğenmek ve yine aynı Facebook mesajına kitabı neden istediğinize dair kısa bir açıklama yazmak. İsterseniz tek kelime ile belirtin, isterseniz de paragraf yazıp döktürün. Bakalım Fallout'u ne kadar seviyorsunuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler