Back to The Future'ın Devamı Kesinlikle Gelmeyecek

21.10.2020 13:20 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 1985 yılında yayınlanan, bilim kurgu filmlerinin en önemlilerinden biri olan Back to The Future ya da Türkçe ismi ile Geleceğe Dönüş'ün senaristlerinden Bob Gale, serinin geleceği hakkında konuştu.
 
Eskilerin başarılı ve kült filmlerinin sırayla yeniden yapılması ya da devam filmi çekilmesi sebebiyle çoğu izleyici bu tarz bir haberi Back to The Future'dan da bekliyordu. Ancak uzun zamandır böyle bir duyuru yapılmadı hatta geçtiğimiz gün böyle bir ihtimalin olmadığı da bir kez daha açıklanmış oldu.
 
Geçtiğimiz gün röportaj veren Bob Gale, Back to The Future serisinin yenisinin kesinlikle gelmeyeceğini söyledi. İlk üç filmde başrolde oynayan Michael J. Fox'un şu anda 60 yaşına geldiği ve Parkinson hastalığı olduğunu söyleyen Gale, Michael J. Fox'u bu şekilde kimsenin görmek isteyemeyeceğini söyledi. Michael J. Fox olmadan yapılan bir filmin de kötü olacağını ekledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 4 Dk önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 16 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler