Back to the Future: Episode 4 Çıktı

Michael J. Fox'ın filmde de buna benzer bir sahnesi bulunuyordu.
30.04.2011 19:40 Gökhan Yılmaz

 
     Telltale Games'in heyecanlı bir şekilde devam eden Back to the Future serisinin dördüncü bölümü olan Double Visions bekleyenlerin beğenisine sunuldu.
 
     Back to the Future: Episode 4 - Double Visions'da Hill Valley'in 1930'daki hâline dönerek Marty McFly ile zamanda büyük değişikliklere neden olan sorunları ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. Daha fazla ayrıntı veremiyorum çünkü seriye başlamamış ya da çıkan tüm bölümleri oynamamış oyuncular için fazla detay (Spoiler) içeriyor.
 
     Toplamda beş bölüm olarak hazırlanan Back to the Future serisinin son bölümü önümüzdeki bir aylık süreç içerisinde çıkarak tamamlanacak. Oyunun PlayStation 3 sürümü ise henüz ikinci bölümde kalmış bulunuyor ve üçüncü bölümün önümüzdeki hafta çıkması bekleniyor.
 
     Adventure türünde farklı örnekler arıyorsanız Telltale'in bir diğer yeni oyunu olan Hector'a göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Back to the Future Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler