Bad Company 2'den Yeni Bir Video

24.02.2010 18:42 Ersin Kılıç

 
     Yayınlanan multiplayer demosu üç milyondan fazla indirilen Battlefield : Bad Company 2 için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.
 
     Oyunun yapımcılarından Anders Gyllenberg'in anlatımı ile karşımıza çıkan bu videoda oyuna ait yeni görüntüler ve ip uçlarına ulaşıyoruz. 

     Oyunun çoklu modunda bulunan Rush haritasınında gözüktüğü bu yeni videoda menülerden oynanışa kadar bir çok detaydan bahsedilmiş. Menü sisteminde ilk anlatılan özelliklerden birisi de oyunun içerisinde bulunan arkadaş listesi kısmı oluyor.

     Oyunun oynanışından başka teknik yönleri ve çözünürlük ayarlarının da gözüktüğü bu yeni tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.     
 
     PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan oyun 5 Martta raflardaki yerini alacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 12 Dk önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 26 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler