Bad Company 2'nin Üçüncü Harita Paketi Bu Ay

23.04.2010 11:45 Samet Konuksal




      EA/DICE'ın resmi Battlefield: Bad Company 2 blogu üçüncü harita paketi olan VIP Map Pack 3'ün 'Nisan ayında bir gün' geleceğini açıkladı.

      Bu yeni harita paketini konsollarda Battlefield Bad Company 2 kullanıcıları VIP kodunu girerek ücretsiz olarak, PC'de ise hiçbirşeye gerek kalmadan edinebilecek.

      VIP Map Pack 3'te de, ikincisinde olduğu gibi tamamen yeni haritalar değil, var olan haritalar oyuna farklı bir mod ile aktarılacak. Laguna Alta haritasında Squad Rush, Nelson Bay haritasında da Squad Deathmatch modları oynanabilecek.

Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler