Bağımsız Bulmaca Oyunu Infinifactory Gün İçinde PlayStation 4'e Geliyor

22.12.2015 00:03 Ömür Gencer


       Bağımsız cephesinden çıkan bulmaca oyunları arasında önemli bir yere sahip Infinifactory'nin PlayStation 4'e geleceği bu yılın yaz mevsiminde duyurulmuştu. Geliştirici ekip oyunun gün içinde PlayStation 4 için yayınlanacağını duyurdu.
 
      Zachtronics tarafından geliştirilen bu bulmaca oyunu aynı zamanda belirli bir senaryoya da sahip. Oyunda uzaylılar için deney yapan birisini yönetiyoruz. Deneyler konusunda başarısız olduğumuz noktada ise karakterimiz ölümle yüzleşiyor. Infinifactory'de 50'den fazla challenge bizleri bekliyor.
 
      Oyun için belirlenen fiyat etiketi ise 25 dolar. Son olarak yapımın ilk çıkış yaptığı ilk haftada PS+ üyelerine %20 indirimle satılacağını belirtelim. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infinifactory Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Zachtronics Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler