Baldur's Gate 3 Teaser Fragmanı 6 Haziran Tanıtımını İşaret Ediyor

30.05.2020 13:09 Gazali Çetinkaya

 
Larian Studios, rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 için yeni bir teaser fragman yayınladı ve fragman 6 Haziran'dan itibaren oyun hakkında daha fazla şey duyacağımızı söylüyor.

Media Indie Exchange ve Kinda Funny Games Showcase ortaklığıyla gerçekleştirilecek Guerrilla Collective etkinliği 6 - 8 Haziran tarihler arasında düzenlenecek. Larian Studios da katılımcı firmalar arasında ve Baldur's Gate 3'ü bu etkinlikte göreceğiz.

Baldur's Gate 3 bu yıl Steam ve Stadia üzerinden erken erişime açılacak. Oyunun detaylarına ve oynanış görüntülerine buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 5 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler