Baldur's Gate 3 Bu Yıl Erken Erişime Açılacak; İlk Detaylar ve Oynanış Videosu

28.02.2020 00:45 Gazali Çetinkaya

 
Larian Studios, rol yapma oyunu Baldur's Gate 3'ün bu yıl Steam ve Stadia üzerinden erken erişime açılacağını resmi olarak duyurdu.

Erken erişim sürümü 6 sınıf ve 5 orijin karakter içerecek.
 
Oynayabileceğiniz ve ekibinize katabileceğiniz karakterler:

Wyll - Human Warlock
Shadowheart - Half-elf Cleric
Lae'zel - Githyanki Fighter
Gale - Human Wizard
Astarion - Elven vampire spawn, Rogue
 
Sınıflar ve arketipler. Ayrıca kendi özel karakterinizi de oluşturabileceksiniz:

Fighter - Battle Master, Eldritch Knight
Wizard - Evocation, Abjuration
Rogue - Arcane Trickster, Thief
Ranger - Hunter, Beast Master
Cleric - Life, Light, Trickery
Warlock - Fiend, Great One
 
Larian Studios CEO'su Swen Vincke "Divinity: Original Sin 2'nin erken erişimdeki haline ve bir de erken erişimden çıktıktan sonraki haline baktığınızda görebilirsiniz. Erken erişim süreci olmasa asla bu kadar iyi olamazdı. Baldur's Gate 3'te de aynı yaklaşımı uygulamak istiyoruz." dedi.
  
Dört oyuncuya kadar destekleyecek çevrimiçi çok oyunculu mod, oyuncuların savaş esnasında birleşmelerine ve kendi görevlerini ve ajandalarını takip etmeleri için ayrılmalarına imkan sunacak.
 
Her biri kendine has özelliklere, ajandaya ve dünyaya bakış açısına sahip orijin karakterlerin hikayeleri birbirleriyle kesişecek ve oyuncuların vermiş olduğu kararlar gidişatı etkileyecek.
 
D&D 5e kural setini baz alan yeni bir savaş sistemi. Oyunun dünyasını keşfederken gerçek zamanlı olarak ilerleyecek fakat savaşa geçildiği zaman tüm karakterler için sıra tabanlı olacak. 
 
PAX East 2020 panelinde yayınlanan açılış sinematiğine ve oynanış görüntülerine aşağıdaki oynatıcılardan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler