Baldur's Gate 3 İçin Devam Oyunu ve DLC Gelmeyecek

24.03.2024 14:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Larian Studios'un üstlendiği izometrik açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 çok beğenilen yapımlar arasında bulunuyor. Yılın en iyi oyunlarından biri olan oyun başarısını sürdürmeye devam ederken aynı zamanda çok satıyor. Açıklanan yeni detaylara göre oyun 15 milyon satış sayısını aşmış durumda. Bu sayı yaklaşık bir ay önce 10 milyondu.
 
Baldur's Gate 3 için herhangi bir DLC de düşünülmüyor
 
 
 
Baldur's Gate 3 oldukça popüler haldeyken ve çok satmaya devam ederken elbette oyuncular ve hayranlar devam oyununun veya herhangi bir ek paketin gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Bu konu hakkında ise resmi açıklamaların olduğundan bahsedelim. Açıklanan detaylara göre oyunun herhangi bir devam projesi olmayacak ve aynı zamanda ek paketlerin de ne yazık ki gelmeyeceğini belirtebiliriz.
 
Geliştirici ekip artık yeni projelere yelken açmak ve oyunculara daha büyük deneyimler sunmak istediklerini belirtiyor. Şu anda yeni projeleri hakkında herhangi bir bilgi sahibi ne yazık ki değiliz. İlerleyen süreçte konu hakkında yeni ve resmi açıklamalar yapılması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler