Baldur's Gate 3'ün Fiziksel Sürümü Dört Diske Sahip Olacak

06.03.2024 15:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Larian Studios tarafından oyunculara sunulan izometrik aksiyon rol yapma oyunu Baldur's Gate 3'ün yeni sürümü yolda. Fiziksel sürüm olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan yeni paket detayları açığa çıktı ve geldiğimiz noktada bu paketin Nisan ayına ertelenebileceği belirtiliyor. Aynı zamanda bu paketin 4 disk halinde oyunculara ulaşacağı bildiriliyor.
 
Baldur's Gate 3'ün fiziksel sürümü ekstra bonuslarla geliyor 
 
 
 
Oyuna fiziksel Deluxe Sürümü Kasım ayında duyuruldu ve geliştirici ekip bu sürümün Xbox Series X için üç disk, PlayStation 5 için 2 disk, PC için ise CD key ile beraber bir disk olacağını açıkladı. Ancak açıklanan yeni detaylarla beraber stüdyonun yayın yönetmeni Michael Douse oyunu Xbox'ta 3 diske sığdıramadıklarını aktardı.
 
Twitter üzerinden yayınlanan yeni bir gönderiye göre Baldur's Gate 3'ün fiziksel Xbox sürümü 4 disk şeklinde karşımıza çıkacak. Gönderi içerisinde bazı içeriklerin çıkarılıp 3 disk halinde sunulabileceği ancak bunun mantıksız olduğu ve bunun yerine 4 diske genişletmek istedikleri aktarılıyor.
 
80 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber satışa sunulan Baldur's Gate 3 Deluxe Edition çeşitli içeriklere sahip olacak. Bu içerikler arasında şunlar yer alıyor:
 
- Bir dünya haritası
- Orijinal film müziği (3 disk)
- Bir Zihin Avcısı posteri
- Deluxe Edition kutusu
- 32 çıkartma
- 2 güncelleme
 
Ayrıca dijital içerik olarak aşağıdaki bonuslar bulunuyor:
 
- Divinity eşya paketi
- Bard şarkı paketi
- Özel Dice kostümü
- Rivellon'dan Tablolar
- Maceracı Kesesi
- Dijital OST
- Dijital Sanat Kitabı
- Dijital D&D Karakter sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler